Dia de la Dona i la Nena a la Ciència – Café amb científiques

Aquest divendres, 17 de Febrer, es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència a la UB. Un any més l’UBICS ha col·laborat en l’organització de l’acte “Cafè amb científiques” on membres de l’UBICS hi participen. 

Data: 17 Febrer 2023

Hora: 14:00-15:00h

Lloc: Eduard Fontseré i retransmisió en directe: https://ub-edu.zoom.us/j/95396799068?pwd=a3RHUGhqNGo2aUlNVjhWYTJvQmJoUT09#success 

Descripció:

Has pensat mai a fer carrera científica? No estàs gaire segura de com és? En aquesta activitat convidem a tothom, especialment dones del món de la ciència, a compartir un espai amb científiques per posar en comú diferents aspectes de la carrera científica sent dona. Farem un col·loqui amb les participants i també gaudirem d’un cafè per fomentar un espai de trobada entre dones científiques. 

Participen les investigadores de la UB:

1) Irene Ferri: investigadora predoctoral, UBICS

2) Ana Climent: estudiant de doctorat, ICCUB

3) Elena Xuriguera: professora agregada, Facultat de Química, grup DIOPMA.

4) Núria López: IdRA, Margarita Salas Postdoc.

5) Júlia Molins i Vigatà: estudiant de doctorat, Institut de Geomodels.

6) Alba Espargaró Colomé: professora lectora, IN2UB

7) Creu Palacín Cabañas: professora titutar, grup IRBIO

Acte organitzat per:

Institut de Ciències del Cosmos (ICCUB); Institut de Recerca en Sistemes Complexos (UBICS); Institut de Nanociència i Nanotecnologia (IN2UB); Institut de Recerca de l’Aigua (IdRA); Institut de Recerca GEOMODELS; Institut de Química Teòrica i Computacional (IQTCUB): Facultat de Biologia; Facultat de Ciències de la Terra; Facultat de Farmàcia; Facultat de Física; Facultat de Ciències de la Terra ; Facultat de Química.

Coffee break inclós!  

Tens tota la informació a: http://ubics.ub.edu/news.php

ttps://www.ub.edu/activitats/dia-dona-nena-ciencia


Publicada

a

per

Etiquetes: